take me away

ingen blogglust, inte heller på humör under dessa dagar.. men lever fan:), och ada räddar min dag! imon ska jag upp tidigt. ingen sovmorgon och börja 08:15. så tagga sängen! hejs :D


ouf, jag saknar dig redan..

fyller inte år eller något, men fick ändå presenter utav syster för jag är så spec (a), hahah! ne men all detta köpte hon från england till mig, det prickiga är klänningen som jag fick. LOVE IT ! resten är mascara,en rosa ring och Hello panda kakor, omg skit goda! tack syster.


i might be bad but i'm perfectly good,

Shena folket, igår blev det grillfest at hannah's place med gislefolket.. väldigt god mat och trevligt umgänge, samtidigt mycket snack om illuminati.. hahaha ;). blev senare film frammåt kvällen. riktigt awsome ! hann dock inte se hela filmen för alla drogs hem vid elva..


But i can't stop watching im watching

fkng whitescreen! segar och segar, folk undrar varför? HAha,  hej blev ju ett inlägg i säg. Har nu i alla fall bestämt mig för att jag måste rycka upp mig själv måste ut och tar en runda.. blev irriterad på grund av småsaker som MÅÅÅSTE komma ut och jag släpper illskan i bloggen.. eller ne :/.. samt rädd för hemska historier som jag hört så disa fick ringa upp mig och sova med luren bredvid:). gulligt (y) vaknade upp och då hade min mobil redan dött -.-.. och så fick jag värsta gullig sms utav amira.

tro jag dra till belma nu men vi hörs ! Inga bilder för jag ha glömt sladden hos jocke -.-..


Bad things always happens the people who deserve it least


igår är en historia, idag är en gåva och imorgon är ett mysterium

kom precis hem och blev skjutsat av belma till Dalen, omg trodde att jag skulle flyga åt hellvetet, hon cyklade som en galning , skit snabbt och rakt nerför backen medans jag typ skrek och hon satt där och garvade. Vi överlevde ändå :)..

kvällen fick jag ett samtal ifrån Disa, snackade med henne tills klockan blev 6 på morgonen. omg i fem timmar. somnade vid sju och vaknade 11. som en vampyr :)..


Tell me that you love me, tell me that you need me.

Underbar kväll i mysigt sällskap igår. Det var extra lyxigt att få dra hemmifrån några timmar och chilla skiten ur mig, eller ne.. riktigt sent ska jag säga, kom hem vid fem tiden och somande tills klockan blev 10. fem timmars sömn wow, och är skit pigg (a). värt fan :).. älskar livet ibland..

och så kom brudarna hit och hälsade på mig i en stund, skulle egentligen hänga med till Reftele men det blev inte så :(. hopp ! nu ska jag ge mig iväg till Belma för hon väntar på mig. hörs


no good in goodbye

fick 7 timmars sällskap av mina brudar igår, satt vid kommunen och passade på att solade medans solen var närvarande. riktigt gött, jag och emelie var de enda i gislaved som gick ut med shorts utan strumpbyxor eller något sådant haha. feta brillor också! Blev faktiskt kallare när kvällen närmade sig och vi blev tvunga att dra hem och byta om till fetare kläder... eller typ. efter promenerade vi till trasten för att skulle hälsa på qamar och sedan JO och stukade rööven av oss av gungbrädan. AHHAHA pain, det gör fortfarande ont idag
 



bjuder på en ful bild när jag ligger och garva xD


ingen ork för att blogga. men så här ligger det till

Tisdag : shopping med brudar och simhallen med yosef och Gonzalo
Onsdag: Matteprov,plugga skiten ur mig. gjorde en protokoll, skit jobbigt.


godmorgon

för en timme sedan blev jag väckt utav en vän via msn, shit hade högsta volymen på och pappa satte på internet så tidigt och min msn loggades in automatiskt.. great -.-, bara för det kan jag inte längre sova fast jag har sovmorgon och börja 9.30, är skittrött och vill fortsätta att sova men nene, istället blir det frukost i balkongen och morgonpromenad till gärdet. hörs lovers


He said he don't care , who i Am , where I'm from , what I've done , as Long as he got me

- gott skratt tillsammans med mina underbara,sjuka gisleboar

Lördagshelgen har varit skön men gått fort. Som vanligt. Känner mig utvilad och avslappnad i alla fall. Blev inte så mycket pluggande och jag har ätit jävligt mycket godis och tjockismat känns det som haha… Men ey våren är här ! För det första så var det väldigt fint väder, 13 grader ute. väldigt milt och skönt, dock blåste det lite. Man kände våren i hela kroppen, underbart! Träffade bellma i HC och mötte killarna (ahmed och yosef) i John orre skolan. lekte med gungbrädan, omg så rolig och jag skrattade HAHAHA, det kittlades fan i magen xD. kickade fotboll en stund och promenerade sedan till trasten och hälsade på jocke. -



Gonzalo och yosef.

slutade halv 4 idag. promenerade i regnet hela vägen till trasten och träffade chi anny o jocke..
skrattade och pratade i lite i en stund och sedan fick jag ge mig iväg hem för att packa badkläder ner i väskan. 
resten av dagen spenderades i simhallen med Gonzalo och yosef, och jag kan säga att det faktiskt är den första gången jag satte foten på simhallen idag. aldrig vart där förr. men kul var det, spec när yosef's huvud blev nerpressad under vatten HAHA !  


New Boyz ft Teairra Mari - Spot Right There

snodde en låt ifrån syster. suttit och lyssnat på den hela dan :)


into the fire on my on, i know i wont see your face again

varför är den här världen vi lever indelad i kategorier, Liksom.. varför kan inte alla respektera alla och varför påverkas man så mycket av hur andra ser ut? ush 
är det inte personen bakom utseendet man är?
jag tycker inte om att man dömer eller att man blir dömd innan man känner personen bakom ytan. jag själv hatar när folk snackar skit om mitt utséende personen själv är tio gånger fulare.

Right now everything you want is wrong,

idag är det söndag och det betyder att man ska stanna hemma och vila vilket jag inte har gjort. pluggat skiten ur mig och hjälpt till här hemma. är så sinnessjukt trött att jag inte knappt vet vart jag ska ta vägen -.- . eller jo hehe. hört att man tänker som bäst när man är trött. sant eller inte ?
man tänker jätte lite när man trött, man tänker bara på det allra viktigaste.
och då är det väl egentligen så att man måste få löjligt många snilleblixtar när man är trött eftersom man tänker så få tankar. ahja, slut snackat om min trötthet ! ska ge mig iväg till jockritoo :)

hejsålänge puss .


värnamo BK

Prioriterade att sova i morse och skippa värnamo. det ångrar jag inte! Några timmar efter körde jocke mig,syster och Sonny dit. Åt på Bk och fick i mig en och en halv blåbärsmuffins och en hamburgare. äckligt gott och super mätt. hur som helst älskar jag dagen och vädret. ska sätta på en film och kolla med Lena, hejs så länge !

föresten, ny bloggdesign på G!


RSS 2.0