miss you, the old you. the new one sucks

orka inte deppa eller tjura mig för saker som inte är värt att tänka på, tomorrow is a new day.. ska glömma allt och börja om på nytt! läggdags, ska upp tidigt imon. så godnatt :)

MALMÖ HERE I COME :D

if you're lonely, you're not alone

10.06 är klockan, har precis vaknat. drömde om en hemsk dröm, blev så rädd så att jag inte kunde somna om.
vet inte om jag tidigare har berättat att jag har fobi mot spindlar, spec stora spindar.
ush, drömde om att mamma hade 5 feta spindlar som husdjur i vår lägenhet, de var 50 cemtimeter stora och verkligen kröp överallt i lägenheten. fy vad äckligt. dessutom var dom giftiga. haha sick -.-..

ska in i duschen nu, hejs


Just be yourself, you are wonderful.

har packat allting i värdlens ordning, nu är det bara att vänta tills tiden ska gå snabbare. sen blir jag borta ett tag. tagga sönder altså! är så jävla lycklig.. :) , det är ni som gör mig det..

blir jag ledig imorgon, får la skippar frilufsdan. inget ork för flera kilometers vandring i skogen eller så. blir det hejdå gislaved !
I aint coming back ! haha happyfacen här. time 2 sleep , godnatt readers

just one minute away

nu är jag hemma, kom in för någon timme sedan. nyduschat och absolut trött. Fick direkt sällskap efter skolan av van nguyen, naw gulligt. inte bara, utan cp hahahha ! lika barn leker bäst, vi satt nere på busstationen och asgarvade sönder oss. fulade oss med att läsa skit fult, typ halv svenska halv vietnamesiska torr humor..
blir alltid lika kul varje gång vi träffas, men inte första gången. var ju värsta fiende HAHA ! minns att jag tog en vattenpistol och skjöt dej vid 13 års åldern. HAHAH på ditt ansikte, dina kläder och överallt. shit så sur du blev. värsta tog sönder den och jag kom där och gav dej el lavett HAHA ! omogen. nu när vi känner varandra så pass bra blir det bara roligare för varje gång vi träffas och du väcker gamla minnen :). du är bäst och du kommer alltid att vara det, - älskar dej vännen min :)


tro jag gittar ut med syster och jocke, ska få en ny hårfärg och imorgon sticker jag härifrån.
hejs.


Gisledagarna 27-30

fredag och lördag bestod av gisledagarna med de bästa gisleboar + hallandsboar från dag till natt. Blev såklart super överaskat frammåt 13-tiden, gissa vem som kom? JOOO VAN NGUYEN såklart (ej med på bild). snackade en massa och tusen minnen dök upp. vi hade rätt så kul fast vädret ändå sög och förstörde det mesta. Det ösregnade rejält, allihopa blev blöta på tivolin och min jacka har inte ens hunnit torka tills idag.. dygnsur HAHA ! men vi gjorde iaf det mesta. festade, åkte virvelvinden + parishjulet..


resten fanns nt med på bilden, han nt ta haha :(

si no le contesto

ville bara säga att jag lever och är för lat för att uppdatera min blogg. idag är det iaf torsdag och jag känner att jag börjar beta av en hel del i skolan just nu, känns 60% bra. bara lite kvar att göra.Längtar stort tills Imorgon. det blir fredag och då blir det party med brudarna + gisledagarna. tagga sönder ! cant wait :), ska öppna garderoben och se vad jag ska ha på mej, hejs.


i came and party with my girls , we came and take ova the dance floor

gårkvällen bestod av alkohol och dans med brudarna i folkets hus. toppen kväll, det var värt det! kom hem 3 på kvällen och somnade bredvid seida tills hon skrämde mig på morgonen HAHAHA !








rubriklös

Dessa bilder tog jag igår :).

iaf, kom precis hem från skolan, ligger helt död. eller not :), haft en lång skoldag och sprungit tre kilometer i skogen på 20 sekunder. HAHAH sämst kondition på riktigt :(, är riktigt trött. ska sova i en stund, måste få lite energi i mig så att jag kan vakna upp om nån timme oh plugga IGEN -.-. hahhaha livet suger idag. men imon blire party !



Sometimes you feel like you have to forget people, simply because you can't stand not having them in your life..

Saknad är nog den värsta känslan man kan ha. på en bra saknad.. tycker jag nog mer är som en längtan efter något liksom. Saknad gör ont.


lider utav plugg i maj kaos månad

steg upp tidigt på morgonen för att plugga, har gjort jättemycket nu så det kommer kanske inte bli en stressig vecka ändå, nja det är det redan. Ska göra klart allt i alla fall. pluggade i timmar då jag kom hem, och städade sedan hela mitt rum. sen ska jag typ bara äta och sova :)


my girls

ingen lust att blogga igår eller idag, men detta var bilder från igår. KÄRLEK på hög nivå :*



Best memories comes from bad ideas

hey, eller godmorgon rättare sagt. somnade vid 7 på morgonen och vaknade 11. har fått i mig 4 timmars sömn och väldigt mycket med energi HAHA. mår grymt bra från igår. var och festade på några ställen och kvällen slutade med att vi plötsligt hamnade hemma hos edissa med moodi och bästisen. Skrattade sönder oss alla under hela kvällen tills tårarna kom HAHAH, kan la säga på direkten att ett gott skratt förlänger livet HAHAHA ! värt kväll! konstigt att jag inte har fått några sex pack för mina skratt :/. ne skoja, ska frossa i mig lite frukost och sedan ut med brudar. hörs mina readers


when you lose everything you want, you find the one thing you need.

vattenpipa vid kvällstid på gräsmattan i dalen med jocke,michelle + söta pöret my <3 sam igår kväll. riktigt mysigt var det. vi satt och snackade, samt lyssnade på musik. kom hem tolv, somnade ett. trött blev jag men lyckades ändå stiga upp på morgonen. pluggat skiten ur mig, och sedan hem. kanske dra till tivolit sen. 

It's hard to wait around for something you know might never happen, but it's even harder to give up when you think it's everything you want



Remember when I told you what girls want? Girls just want someone who wants them back. At least I do..

shena, kom precis hem från samhället. vart med folket, mår inte så jätte bra jag heller. jävla pollen som förstör en sån fin vårdag haha! allergin ligger på topp shiet. det klias i näsan och jag nyser hela tiden. tatt tabletter men det verka inte ha ngn verka på mig. HAHA ont i näsan fan. tycker lite synd om mig själv. noot! njanja slut på klagandet. ska äta sista banh bao innan jag går och lägger mig. peeace !


Beginnings are usually scary and endings are usually sad

Plugga tills man somnar, släpa sig upp på morgonen, skratta sig igenom en dag i skolan, hem, få i sig någon form av energi och plugga igen. repeeeeeeeeat. Inte så att livslusten ligger på topp och det har vi som vanligt allt som har med skolan att skylla på. Har kommit en bit på vägen på båda mina stora projekt, så något positivt finns det i alla fall! Lever, som de flesta. sug. :)


We live and we learn to take one step at the time

ÄLSKAR att det är megabra väder. Det känns lite som sommarlov denna veckan fast det egentligen inte är. har varit ute en liten stund i solen idag. resten av dagen har jag stannat inne och bakat alldeles själv. Halvmobbat HAHA! men det är skönt att vara ensam ibland, spec när det är söndag och då man ska stanna inne för att samla ihop all energi tills imon. haha, fett trött.. tagga sängen hejs





People that are meant to be together always find their way out in the end.

Efter all städning har min eftermiddag spenderats i trasten hos jocke med michelle och mike. min kväll slutade i johan orre med några tjejer och killar, omero,isabella,hanna och ono. Mycket skratt och mys, så längesen sist. Min dag har gått mycket upp och ner kan jag säga, från att skratta mig lyckligast i världen tillsammans med folket.. bästis ringer, hejs ska dra :D


the best thing with tonight is that we’re not fighting

Nudå? en trött nyduschat Lisa, en fet säng med 4 kuddar och världens bästa bok väntar. Yesyes, imorgon är det lördag = en lång sovmorgon plus vila ut mig. Men det är också en dag mindre kvar till sommarlovet. Kan man längta ihjäl sig? Skriver inte mer ikväll så god natt och stort tack för denna dagen iaf! Ser fram mot all kul som kommer att hända


dont be the reason,

Denna fredagen såg ut ungefär som alla andra fredagar brukar. Lugn och kort skoldag men bra lektioner iaf .sedan fick vi sluta tidigare och ernest skjutsade hem mig till dalen. hehe snällt :). omero och ernest hängde sedan med mig till Gnosjö och där träffade vi chau,steve,alejandro,mimmi och folket för jag inte har sett de på evigheter :o. typ saknat vissa :). var i HG, spelade lite biljard och sedan pingis. det var kul, men samtidigt inte.

!



cause baby tonight

var precis ute med omero och blueberry. Köpte ett C4 Kuvert för det ingår i mitt hemprov. ska plugga resten av kvällen utan stop ! :D, det kommer kännas bättre att slippa detta imon :).

no one has the right to judge me because no one really knows what i’ve been through.

Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna förklara hur lycklig jag är över att ha mina två världens bästa vänner, det går inte att vara annat än glad när man är med de två. det sorgliga att den ena ska flytta till vietnam och inte komma tillbaks på länge. jag blir så ledsen :(

-
Hejsan. Stressen är redan ikapp mig känns det som, har alldeles för många planer under hela denna veckan och alldeles för lite tid. EXTREMT mycket plugg och saker att göra. Hoppas det löser sig. Måste nämna att vi hade bowling med klassen idag. riktigt kul, dock förlorade jag. HAHAHAH, failade flera ggr, men fan. det var ju skit längesen man bowlade HAHAHHAHA ! imma loser, julio vann fan -.-

today's pictures



baby i just dont get it

har hänt ganska mycket hitills, bara att jag inte orka skriva ner allt som händer. inte heller haft ngn blogglust men nu fan få jag skärpa mig :D ! hahha ändå läser ni min blogg (a). njanja har iaf haft kul under de senaste dagarna med gislefolket. rökt vattenpipa,grillat,festat,sovt hos disa,vart med folket o.s.v..  och nu sitter jag i skolan och vänta tills dagen ska gå snabbare ! LÄNGTAR HEM SÅ JÄVLA MYCKET :O. pappa ska skjutsa mig till elgiganten och så ska jag få en ny mobiltelefon. Den gamla som jag har just nu ska i lagring. hejsvejs, palla nt skriva mer :) !


RSS 2.0