skin som den sol du e, låt hela världen se ditt vackra leende

Dagen har varit väldigt lugnt och olik gårdagen. vi dygnade hela kvällen hos nina, pumpade musiken på högsta volym och dansade galet och vilt tills vi blev trötta (jag,nina,lena). 07 tiden väckte vi den sovande grisen (dennis tran) , lämnade honom och sedan drog vi till mc och köpte frukost. hihi den bästa jimmy bjöd.

09'tiden somnade alla, vaknade 12, åkte hem vid 16. gud, tåget att brunnit så vi fick vänta i 1,5 dryga timmar tills vi missade näst nästa tåg som skulle mot s.s. som tur slapp vi väntar i timmar. istället fick vi åka taxi hem till gvd.
slutsnackat,läggdags nuh jag r skittrött.. fortsätter jag att sova kommer jag att tappa bort mig.

- godnatt stalkers :*
Jobba imorgon -.-

HAHAHHA means very funny. do not use googletranslate

loggade in på facebook och såg detta, gissa om det var svårt att inte sluta skratta.

varför säger man att livet är kort när livet är hur lång som helst? sick.

nu packar jag det sista sen bär det till skåne på torsdag, syrras kille fyller år så det är värt att komma och fira honom. kommer inte alls bli så mycket bloggning alls. men på helgen kommer jag tillbaka och då blir det förmodligen mycket att berätta om och en massa bilder förstårs. livet är ju som en spännande bok, håller ni inte med ? :)


- dina tänder är som stjärnor, gula och långt ifrån varandra

även om jag bara fått i mig ungefär 4 timmars sömn inatt är jag inte ett dugg trött, antar att tröttheten inte kommit än. men direkt om jag lägger mig ner kommer den komma, & jag kommer somna, direkt.
slutsnackat, ska bege mig ut på en joggingrunda med musik i öronen. :)


och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför

Min lycka är fulländad, goda sushibitar från chili thai som lunch och färska jordgubbar med glass som efterätt haha. life is reallt good sometimes. sugen?

Idag steg jag upp tidigt för att meka med bilen tillsammans med pappa och övningsköra i några minuter, Sedan blev det stan och inhandlade en massa kläder till min garderob. måste fylla den till toppen :). blev också en massa smink,skor och hudprodukter till mig själv.


let the rain wash away all the pain of yesterday

Dont let idiots ruin your day.

-  jag fin finbesök någongång på eftermiddagen efter att ha suttit hemma och lyssnat på danh mat hela dan. repeat repeat repeat och sedan chattat på msn i timmar, haha störd.. snart ska jag logga ut. iaf så var det emma an som kom och överraskade mig, dock stannade hon inte så länge men vi hade ändå kul som vanligt. åt hamburgare och allt annat i runt en timme och sedan stack hon iväg.


everyone is so full of shit

I may look calm, but in my head i've killed you three times

vill ha

gammal men ändå, så snygg. omg vill ha


all good things are worth waiting for



we dont sleep when the sun goes down

idag bestämde vi oss för att åka till borås för att träffade vår vän ninh som ska åka till vietnam. vi var där i två timmar fast det kändes mer än så. blev en kort shoppingrunda och så massa käk på donken. sedan hem. ändå värt det

forget this and do something else

Drömmar förändrar mig och gör mig känsligare trots att det inte är verklighet. jag har cellskräck :(. inatt drömde jag om att jag var inlåst i ett svart litet rum som inte fanns dörrar,fönstrar ellr tak överhuvudtaget. utrymmet var litet. det var varmt. jag hade svårt för att andas och så var det så mörkt så att jag knappast såg något. som tur blev jag väckt av syster som såg att jag fick ryck och började att sparka och skaka i drömmen..


nått nytt

.. och så köpte jag två av mina favorit örhängen idag

we shine brighter more than anyone else

istället för att skriva så låter vi bilderna tala för sig själva. flera bilder kommer senare. jag återkommer ;)


RSS 2.0