This time , last year. everything was so different

äntligen är fredagen här och det känns hur skönt som helst. skolan har kommit igång på riktigt, läxor och inlämningar fyller upp min almernacka, och när helgen kommer bli man helt slut. Men nu ska jag ut och ta en promenix med milan och tommy, blogga senare ikväll om jag hinner. tjiiing :D

 


- like a boss



you can love me or hate me , i swear it wont make me or breake me

sha, trots min kassa uppdatering är det fortfarande en del som kikar in här varje dag, haha. jag antar att ni tycker att jag är svintråkig som knappt skriver längre men på sista tiden har jag absolut inte haft någon tid alls, en förklaring på det kanske ni får senare men tills dess får ni stå ut med att det är dött här den närmsta tiden..

nejdå (a), jag uppdatera ikväll och bilderna från kommer ikväll OM jag hitta usb sladden :), ska äta nu och sedan sticka hem till jocke min homie :D. hörs människor


my loovin room

Idag har jag städat mitt eget rum och flyttat på möbler. Det ser faktiskt bättre ut, fast bättre och mysigare i verkligheten :). Jag kom på att det fattas en bokhylla och några stora tavlor, men det ska jag skaffa :D

godmorgon världen, säg vad som står på

Nu när det börjar bli kallt ute blir det extra varmt och skönt under täcket & ännu svårare att kliva upp ur sängen,  men jag lyckades ändå. Sedan gick jag in i badrummet, borstade,duschade och sminkade mig. När jag var klar fick jag ett sms som stod : hej Lisa, frilufsdan o alla lektioner är inställda.

.. okej jag vaknade i onödan och nu kan jag inte sova, haha :). hellvete, ovärt.

Mama, you gave life to me. Turned a baby into a lady. I love you Mama

Grattis på födelsedagen mamma, älskar dig mer än allt annat
     


Galante El emerado ft Jowell


Jag behöver ingen hjälp. Vill du hjälpa, hjälp dig själv. Lämna mig ifred

Trött Lisa vare här haha. Det var omöjligt att gå upp till svenska lektionen imorse,
jag ville helt enkelt bara inte, men det slutade sig att jag kom fem minuter försent. duktig lisa (y). not. Jag fick iaf träffa min bästa vän ly thanh nguyen efter tusen år idag, nej nu överdriver jag. runt 4 månader faktiskt :o. blev faktiskt glad av att se honom igen, och det var kul att reta honom. haha! Efter skolan hängde Jeab med mig hem. 
Vi åt,skrattade och pratade om det som vi behövde prata om. himla awsome :).

kamera vakar som en papparatzzi

jag nämnde "tomorrow is a good day" eftersom att vi hade bestämt oss för att åka långt för att festa, shoppa och så vidare. ledsen, men det blev inte så.

istället spenderades gårdagen med seida och edita. & hela kvällen med belma,van,cuong o david. Lika kul för varje gång :).


Faking a smile is easier than explaining why you are sad.

jag har legat däckad i sängen mer eller mindre under denna veckan. har mått dåligt konstant.
mitt huvud håller på att explodera och jag kan knappt andas på grund av min förkylning. Jag hör knappt något, känner ingen smak och ingen lukt alls. Tappat lukt sinne helt enkelt. Inte okej! så ni kan skrika,prutta och göra vad ni vill utan att jag känner eller hör något :). skoja fan HAHAH.

iaf så försöker jag att ta det lugnt och bli frisk igen. jag börja faktiskt att ledsna rejält på hur kass jag mår.. och så är jag extremt deppig och fucking sur över saker som jag tänker på.. men ah, det är lika bra att jag håller käften på mig innan jag säger något dumt. tro att belma eller Seida kommer hit snart.

nåja dags att jag ta en bubbelbad, baka något gott , & tända en massa ljus i mitt rum. hej

i put my middle finger up.

jag blir vansinnig när folk ringer och väcker sovande mig, Nyss när det ringde var jag inte långt ifrån att kasta mobiljäveln i väggen.

för jag mena elden, o alla opolitiker som inte håller vad dom lovat och som alltid sviker. Elden, bara kärleken väcker den

Men det känns som man har fastnat i ett gränsland, där allting står still förutom klockorna som klämtar

hey, svävat genom dagen rätt fort. skolan var inte trevlig direkt. måndagar är så dryga. vi börja tidigt och slutar tidigt. Tiden borde bytas mot fredagar istället. dryg.. och drygheten fortsätter med engelska glosor. sug! Känner mig allmänt svag och väldigt trött., på grund av att jag inte ha fått i mig tillräckligt med sömn. men ah, big ihop. nu blir det plugg och plugg :). okej?


baby you're a firework (a), so just explode and die biatch!

Idag har jag övningskört , träffat kompisar , bakat och pluggat. nu blir det film resten av kvällen.

tc - shattered rnb

gillar depplåtar fast jag inte är deppig :).

young money militia, and i am the commissioner. you dont want start weezy, cuz the f is for finisher

Efter en jobbig vecka är det galet skönt att ta en lugn fredag för en gångs skull. Har nästan ont i hela min kropp från topp till tån. Jag får i princip träningsvärk för varje gång jag har tränat, och det gäller alla muskelgrupper . tihi. synd om mig själv :(. nä men nu ska ska krypa ner i täcket och ägna resten av kvällen åt min stora bok som jag ska läsa ut. eller ne MÅSTE!

min egen hemgjord berrymix smoothie från sommaren. åh,gud vill ha den just nu! ska göra det imorgon när belma kommer :)


Kapten röd - saknade vänner (dagens drog)


Happy birthday mostafa a.k.a mofasa :)



vilse bebis i gärdet

Vilse bebis kom alldeles ensam till gärdesskolan utan sin husse/matte, stackarn. ni undra säkert vart hunden tog vägen va? Ett par timmar senare stod jag vid busshållsplatsen tillsammans med pappa började han att peka på en bil och sa : söt hund va? jag ba : åh ! det var den hunden som gick vilse i skolan. hihi så jävla söt, en sådan hund vill jag med ha.

Moves Like Jagger - Maroon 5 featuring Christina Aguilera

Har varit lite drygt då&då,men tycker det gått skapligt fort ändå. varit i skolan idag, pluggat , ätit , varit med tjejerna. typ. Slutade runt halv fyra. sedan kom jag hem och inte gjort så himla mycket än att bara legat på sängen och degat :). men nu ska jag plugga i en stund. på kvällen ska väskan packas med en massa kläder och mat, sedan blir det malmö dagen efter. gud jag hatar att åka tåg i flera timmar :S.

RSS 2.0