oh my de la ghetto.


2012, let's make it worth

En snabb och kort uppdatering tänkte jag hinna med. sitter nu för tillfället i rummet och är nyduschad . Ska i vilken sekund som helst börja fixa mig i ordning, för att sedan möta upp david och sist dra hem till jocke och fira nyår ikväll.

 

 


en bild på någon som du saknar just nu.


i'm mad

jag vill leva mitt liv utan hinder.

i just made


Idag gjorde jag chokladtryfflar. Det blev som sagt mycket bättre och godare än förra gången då jag gjorde.

dont dream your life. life your life and keep it real

kolla vad jag fick mig hem idag samt biosilk therapy som julklappspresent från cuong. Tack så mycket! Bästa hårprodukt som jag någonsin har testat. Det är silkesdroppar som reparerar och återbygger håret. Mitt hår blir mycket lenare,starkare och luktar super gott. me like (y). tack cuongis

christmas gift of the year

resten finns nere i malmö hos syster, (a)

- right now


Take a gun, and count to three

Herregud vad det blåser ute. Riktigt obehagligt. själv gör man typ inget än att nyligen har pluggat klart. Hoppas bara på att kunna sova gott ikväll, fast det blåser så förskräckligt. HAH! godnatt än så länge



The only blind person at Christmastime is he who has not Christmas in his heart.

Eftersom att jag ej hann blogga under julen, så vill jag önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år. Hoppas ni fick det ni ville ha och att dagen har varit bra. Själv fick man en massa julklappar :)

tomorrow cant wait

Hey, Idag var det den sista dagen för denna skolterminen. Känns bra helt enkelt. Har aldrig längtat så mycket efter lov så som jag har gjort under denna terminen, och därför ska jag äntligen få vila ut. Dock kommer jag inte undan plugget :(, och det är matten som jag snackar om. hah.

 

Ska ladda inför imorgon. Godnatt


I eat merely to put food out of my mind



tomorrow will be better

eh? konstig bloggdesign, ohja. jag vet. kommer så småningen om att ändra om till blått. vänta du bara. pusshej ! ska gå och lägga mig :)

december, a month of joy , happiness and finish what you started.


when a package says "easy open" I end up using scissors , knife , hammer gund and a lightsaber

sha, kom hem för några timmar sen. städade, tog lite fika och slö tittade på film och läste tidning är något jag behövde efter att ha varit igång en hel dag. Är lite seg i huvudet men jag känner mig ganska ångestbefriad för tillfället, skönt!

ska hoppa in i duschen. hörs


choose to be happy.


försenad inlägg som icke hann publiceras på fredag.

Fredag, helg, underbart. Jag är hemma nu för att hämta min färdigpackade väska med allt som kan behövas för en helg. Om en liten stund bär det av mot Malmö stad och Lisa, ska bara slänga på mig lite smink och andra kläder innan hon går. haha! glad tjej här :)


vi hörs.

-




While they talkin it I'm out here livin it.

klockan är över åtta. har typ tråkigt, och jag borde egentligen sova men om jag känner mig själv är jag nog vaken nån timme till, känns inte kul att gå & lägga sig och veta om att det ända man har att vakna till imorgon är skolan, it suck's.


Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect and I don't live to be. But, before you start pointing fingers, make sure your hands are clean.



at the end of the they, all we have is who we are

Har precis städat garderoben. såg nyss hur bra det är att lägga fram kläder man ska ha nästa dag innan man ska lägga sig för jag stressar alltid som en galning på morgonen. Jag bestämmer mig för vad jag ska ha på mig innan jag lägger mig men när jag väl ska klä på mig nästa morgon blir det något helt annat - vilket tar flera minuter. Så en enkel upptäckt, välj kläder innan ni lägger er! Så mycket smidigare :)


nobody can go back and start a new beginning but anyone can start today and make a new ending



because of your smile , you make life more beautiful

sha, idag är söndag, vilket betyder plugga plugga plugga. Har en hel del inlämningar nu fram tills jul så tänkte köra gärnet i december! go Lisa. haha. Okej jag har överenergi och orkar verkligen inte plugga men kommer ångra mig om jag inte gör det. ska börja NU!


<3my loverboy.


RSS 2.0