mysig start på den här helgen

Igår efter praktiken fick jag besök av wendy, hau och carro. det blev en mysig kvällsmiddag at my place, och senare värnamo mot kvällen där vi övernattade hos carro. trevligt värre om än lite sent i säng. haha. efter för lite sömn var det dags att vakna till för att träffa m för en gemensam middag i gnosjö.
 

I didn't change, I grew up. you should try it sometime


You are the strength, That keeps me walking. You are the hope, That keeps me trusting. you are the light, to my soul. you are my purpose, you're everything.

 

Attack life, it's going to kill you anyways

Inatt fick jag ingen sömn alls på grund av hostan. Har varit sjuk i fyra veckor, snart fem. antagligen på grund av kylan eller något. jag vene. Jag hostar så mycket så att mina magmuskler värker av smärta :(. Det var så illa så jag fick gå till doktorn. inte kul.. pallar vara sjuk. 
 
 

14 saker ni inte visste om mig

1. Att åka utomlands är absolut det bästa jag vet. träffa nytt folk, nya platser o.s.v. ta mig ut i världen helt enkelt.
2. Jag har klausfobi och tycker inte om att åka hiss eller vistas i små utrymmen överhuvudtaget.
3. Jag har svårt att vistas på smutsiga ställen och måste alltid ha det rent.
4. Jag tycker om att göra spontana saker med mina vänner.
5. Min totala fobi för toaletter är grymt besvärligt. Brukar alltid hålla mig tills jag nästan spricker :)
6. Jag gillar utmaningar
7. Jag stör mig jävligt mycket på folk som går på fel sida på trottaren.
8. Jag bokstavligen ogillar ulzzanger eller de som försöker vara en. alla ulzzanger är som stora kopior av varandra. Hur kul är det egentligen? fattar inte poängen 
9. Det finaste med mitt utséende enligt mig är mitt hår.
10. Jag kan vifta på öronen
11. Jag har aldrig rökt, snusat eller tagit droger.
12. Jag nekar alltid okända vänskapsförfrågningar på facebook.
13. Jag tycker om att vara hemma hos emelie
14. Min absolut bästa parfym just nu är Britney spears believe. 
 

hide n seek

ibland känns världen oändligt liten.

Dreaming is believing.

Jag har vänt på dygnet. Så jäkla onödigt, nu lär jag inte somna på hela natten. har testat allt, räknade till och med mina stickers från år 2008, men det hjälptes inte. sitter här just nu och saknar min älskade bebis, som dock är på andra sidan jordklotet. :( </3 kom hem förfan..Lisa saknar dig, och väntar på att du ska ringa henne på viber.
 
imorgon kommer wendy och håller mig sällskap. hon får komma vid fyra för jag kommer inte orka stiga upp så tidigt.
 
 
 

shopaholic

Just nu ligger jag och internetshoppar. har precis beställt bh med nitar, enemy necklace, roséguld klocka, läppglans i 66 olika färger, armband med nitar och ett rosa linne. Längtar tills grejerna kommer :) 

The higher I build the walls around me, the harder I fall when someone tears them down.


Men du skriver ord som mord i handen

tja! Känner att jag har kommit igång med bloggen. kul va? om det nu är något där ute som ens läser haha.
vart ska jag börja? Jo. spenderat halva dagen i sängen vilket absolut inte gjorde något alls. skönt att sova länge när man är ledig trots allt :). resterande halvan med bästa emelie, wendy och martin. både skrattat, busat och tjockat oss med fruitcake som jag bakade igår, och pizza i la bella förstårs. mums. Kanonmysig dag helt enkelt.
töntarna stack för nån timme sen. hmmm. vad ska jag göra nu? :) Ligger just nu klarvaken och är inte det minsta trött! är småhungrig. ska nog äta något :).
 
Bakade tårtan alldeles själv för första gången. haha :$

Back 2 life

Gott nytt år readers! Hoppas ni hade en bra kväll i förrgår. Jag var som sagt med syrran, david, josefine och jocke och firade in det nya året. Vi kom hem vid tre, men vi somnade inte förrens vid fem. dyyyyyyyygnade! hihi fniss Hoppas ert 2013 börjat bra. pussar
 
 
 
 

RSS 2.0