all we ever want is more

blev tillbaka till skolan idag och all frånvaron från igår blev anmäld :). gött. Dagen gick relativt snabbt.  har faktiskt vant mig. Nästan. Försöker anpassa mig. Det kommer nog gå bra. Det är okej. dt är ju faktiskt inte så långt kvar till jullovet.
Jag ska bara gå klart skolan och sen kan jag göra precis det jag vill. Ja, så blir det haha :)
gammal bild på mig o lisa sen somras

my heart is a stereo

sitter just nu här och äter årets första lusse katter, mums.

I shut my eyes in order to see

skulle egentligen åka hem igår men det blev trafikstop, Förseningar och andra tidsförskjutningar på grund av vädret. samma sak gällde idag. Blev tvungen att vakna vid fem tiden för att hinna med tåget o dra till skolan. men vad hände? tåget som egentligen skulle åka vid sex ändrades till 8. De skjöt seriöst upp tiderna minst 4 gånger, mer eller mindre och tillslut fick jag sitta i centralen och vänta i två timmar. Efter det blev det byte hit och dit, här och där 4 gånger och en massa bussersättningar och bussväntande i flera jävla timmar -.-. snacka om att man hade skit tråkigt och kände sig rastlös till max. inte ens musiken kunde döda tiden :(.
blev framme vid två. HAHAHA no scool :(, tyckte faktiskt lite synd om mig sj där .. haha lol. eftersom att tre timmars resande förvandlades till 8 timmar.

I'm talking loud , not saying much

min uppdatering av bloggen suger verkligen. men har inte ens orkat blogga överhuvudtaget för jag har haft så mycket annat för mig denna veckan, eller nä.. denna månaden rättare sagt, så som: skolan,pluggat,städat,ätit.  ojoj! score :).. hunnit med så mycket som jag absolut inte orkar skriva ner eller något, kanske hinner göra det i morgon! för nu blir det duschen och sen så är det plugg som gäller.

puss.

 

 


What a day may bring a day may take away

En bild från igår då jag och emelie hong lunchade i a6 centers soya.
sno bilden från din blogg gumman (a), hihi

världens bästa kompis

fick en tidig julklappspresent av bästa vännen belma. tack duso :*

once a bitch, always a bitch

some people just need a high five, in the face with a chair

hahahahahahhaha, dör


so raise your glas if you are wrong, in all the right ways.

Är det någon som saknat mitt bloggade dom senaste dagarna? nä tänkte la det. Orkar egentligen inte blogga nu heller, men ett litet livstecken kan jag la  bjuda på. hahah x)
Hbg folket har åkt hem, den bästa höstlovet har tagit slut och skolan har börja igen. Igår hade jag en så sjukt jävla tråkig kväl så att det knappt va sant. Tänkte att det skulle va skönt att ta det lugnt ensam för en gångs skull, men icke. va så fruktansvärt uttråkad. Roligt då att man har så underbara vänner som uppmuntrar en med fina sms. Puss på dig.
ska nu hoppa in i duschen, hej.

The world is a book and those who do not travel read only one page

På förmiddagen åkte jag och familjen runt i massa inredningsbutiker och kollade runt, köpte mig en ljuskula som snart kommer att hängas upp på fönstret. mys.
på eftermiddagen tog jag en långpromenad med syrran. Nu sitter jag här och äter coppa tartufo. mums. knäcker B&J (a), haha

RSS 2.0