We are shaped and fashioned by what we love


There is no sincerer love than the love of food



-

malmö, vi ses om cirka en vecka. nu ska jag ta bussen till centralstationen och sedan ta tåg hem. ska läsa ut denna boken med:)..  muhaaaa :D

the future belongs to those who believe in the beauty of their dreams

väcktes vid 7 tiden av åskljudet, blev faktiskt skrämd, så jag råkade väcka syrran. somnade vidare , vaknade upp och nu är det helt molnigt vilket är megatrist. Jag vill hitta på något, men vet inte vad. så nu här sitter jag här, all by my self och småäter:), muha. faktiskt mysigt hemma hos syrran .

Är mega sugen på att dra till entrén eller triangel för att shoppa, är bara lite för lat.orka nt ens fixa mig. hah, få se vad dagen bjuder på. ska sova i en stund, hejs

- & så var det as kul på malmö festivalen igår, heh. trevligt folk var det :).


glad tjej sitter och kolla på teve, heh ignorera min fot :$

malmöfestivalen next

Vaknade precis , ont överallt hah! ska packa och sedan sticka till malmö. vi hörs

eleven shots.

Lovet är redan över, och vad har jag lisa gjort? Dagarna har verkligen flugit förbi men som man brukar säga tiden går fort när man har roligt, stämmer si och så.
första skoldagen avklarat, Gårdagen var hur trevlig som som helst ska jag tala om för er. blev en massa dunkmusik i klassrummet och så fick vi böcker. hälften turism ska jag säga :) 

godnatt folket.

blev väldigt överaskad av att se lena komma hem igen efter några timmar ;o, haha. faktiskt kul :). och så fick vi en ny dubbelsäng av pappa (a). gullit som fan.
mouha. iaf så ska jag gå och lägga mig. skola imon. puss

& belma överaskade mig med kokosbollar när jag kom, hih. underbar är hon :)

Handel turism programmet 10 - andra gymnasie år på gärdet.

Här är mitt schema. älskar att vi sluta tidigt på måndagar och tisdagar, samt sovmorgon på onsdag. ogillar att vi sluta så sent på fredagar.

back to reality

har inte bloggat eller skrivit något på ett par dagar, har nästan tappat lusten men hoppas inom kort att jag kommer återfinna lusten igen. för övrigt är den totala tröttheten över mig igen, även om jag precis vaknat. men ligger fortfarande på sängen och tänker på lite saker som dyker upp i huvudet. ja idag är det måndag ;o. ensam hemma, alla jobba och syrran har åkt tillbaks till malmö.

 imon är det redan tisdag och då börjar skolan. "som sagt verkligheten" det gamla vanliga igen :). har saknat mina vänner. muwha.

men nu ska jag duscha, fixa mig och sedan dra till belma. hon väntar :)


old but fkng gold (electro house/dance)

Sasha Lopez - all my people (House) BIGLOVE DJ Koltsov Ft. Alex Rostov - Storm Pitbull - oye baby R.I.O - miss sunshine (club mix/electro house) spola lite fram.

har blandat både nya och gamla r&n låtar. lyssna , njut och ladda ner. Hope you like it

D brown - no chaser 2011 (slow rnb)
Frankie J Feat. Paula DeAnda - I Love My Life (RNB) Unique - you and me dance floor (RNB) Chris brown - submarine (RNB) Zekaay - Save it (RNB) Casely - show it

Just for a moment can we escape


cause our style's so fabulous

skaffat en ny bloggdesign, dock gillar jag inte headen så mkt så jag ska göra om den imon om jag har tid. iaf så sitter jag uppe just nu och lyssna på de la ghetto - sensacion de bloque . lite härligt med reggaeton på kvällen.

så himla mycket,

godkväll på er, bra dag för er hoppas jag. jag mår iaf illa av trötthet och jag känner mig tom, halva huvudet gör ont. wtf? glömde berätta att jag var i borås idag med jocke,syrran,david & ninh idag. blev för övrigt sushi & shopping. massa skor till mig iaf. tummen upp

when you're playing music on your ipod and people dont walk on the beat of your music

lyssna för min skull.

speak the truth even if your voice shakes

Tumblr_lf4irzi3m51qdu4dpo1_500_large


this night is sparkling, dont you let it go. i'm wonderstruck, blushing all the way home

godmorgon världen, vaknade för nån timme sen. Skulle precis gå ner och äta frukost, men kom på att jag inte var hungrig. så jag satte mig vid datorn och spelade poker. hah! datanörd. ne men ska träffa belmis om två timmar, så jag ska fixa mig nu. puss

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på går sönder

do you have to , make me feel like , there's nothing left on me ?

live for the moment, not for the memory

got my middle finger up ...i don't really give a fuck


drake marwins room


The only reason people hold on to memories so tight is because memories are the only things that don't change when everything else does

godkväll gott folk. Bästa uppdateringen. Men sorry, jag har ett liv. i förrgår, igår och idag har jag varit med belma. vi slutade att jobba, hon sov över, vi hade kul (y). där har ni skälet till den dåliga bloggningen. Blev lite spontant sådär idag typ. är alldeles uttråkad och död, Men det funkar för tillfället. Bara det att jag ligger hemma i sängen och gör ingenting, konstant..


goodbye snitch bitch

i'm finally free, känns skönt att jag har slutat från jobbet. nu har jag sommarlov i cirka två veckor, sedan blir det tbx till gärdet

anyone who thinks that sunshine is pure hapiness , has never danced in the rain

idag var det ännu en jobbdag, fick sluta 4 timmar tidigare vilket var skönt. har också hunnit en hel del sedan jag kom hem. eller nej, mestadels eller det enda jag hunnit är faktiskt att storstäda över hela huset och tvätta kläder. fett jobbigt. men tiden gick fort.

ska nog dra och fixa mig. belma kommer hit om trettio minuter och syrran kommer hem ikväll. saknar att bråka med ngn, det var längesen HAHA! skoja. slutsnackat hejrå. love you lena & jag vet att du min blogg

In my arms you'll be fine, i'll never let go

Just nu är det drygt att försöka dra mungiporna uppåt, jag är så uttråkad och allt känns så negativt ._. , Känns som dagarna ser precis likadana ut jämt. jobba,hemma,äta och sova. repeat repeat repeat. ska tillägga att skolan börja om två veckor. innan dess ska jag gå på malmö festival och modevisning i parken.

inga fler planer? jag och belma ska till malmö på fredan och spå henne.


give me a sign , light my path , take me higher , i'm walking thruu fire

vaknade 8, drog till jobbet halv 9 och då var vädret hur fint som helst, och jag hade bara på mig linne, shorts och en tröja. sedan såg man hur de stora mörka molnen tog sig hitåt. blev inget roligt väder efter! det regnade i princip hela dagen samt haglade. haha! äckligt, man få en sådan höstkänsla men ändå sjukt mysigt inomhusväder. haha tyckte även synd om mig själv för jag duschade i regnet på väg hem :(.


Just because i'm here for you doesn't mean you can take me for granted.



some people just need a high five in the face.. with a chair


it's getting harder to believe in anything

idag fick jag besök av wendy,belma,edita och emelie hong. vi färgade min babe's hår och hon blev inte så nöjd i början :(, det blev fail. hennes hår blev orange. haha typ som en orangutang. oj kaos? vi fick iaf färga om det till mörkbrunt som blev ännu bättre. då blev hon nöjd hihi(y).

de har stuckit hem. känns så tomt i rummet just nu, spec när inte wendy är här. njanjanja tro jag sover hos belma ikväll.

ha det så bra :)


take the gun and count to 3

ny familje medlem, en liten rosa nallebjörn. thank you thou chaj

Take the streets all night, cause we sleep all day. Everybody knows there's a party at the end of the world

vaknade 7 drog till jobbet runt 8, mådde dålig så stack hem. har nämligen ont i halsen och skit ont i huvudet. tkr synd om mig själv haha :(. men det börja gå över. är just nu tröttare än jag varit någon annan dag den här veckan. beror nog på att jag och belma var uppe hela kvällen och pratat fast vi jobbar nästa dag. tro nog att jag behöver något upppiggande. kaffe? en dusch? varför inte både och? ja någonting i den stilen blir det iallafall :). elr näh. lite mer sömn iaf.




I'm busy , you're ugly , have a nice day

sha, det var la längesen. låtit bloggen torka ut sig ett tag eftersom att jag inte haft tid att uppdaterat. lever iaf livet som vanligt. Idag har jag bara jobbat,tränat och träffat gislefolket. hah! trött nu så jag ligger nerbäddad i min egen och kollar på en halvdålig film helt ensam, datorn var mer lockande. Ska ge filmen en chans nu en stund om inte jag råka somna.


RSS 2.0