kortfattat om dagen

Träffade Sean banan på Entrén + shopping

Todays gift : Ett halsband fick jag som födelsedagspresent från en nära vän i malmö
mera presenter fick jag

18 and life

tack för alla gratulationer från igår. det värmde :). fick massvis av fina presenter. Love it. man känner sig så uppskattad och betydelsefull på någotsätt. nu överdriver jag. haha.

nej men, jag är iaf i Malmö hos syrran. Ska plugga i en stund och kanske senare gå och träffa folket

gårdagens bild

@Pistachia i Helsingborg.

whoever said money can't buy happiness simply din't know where to shop

kikade runt i colorana och bestämde mig för att köpa en ny parfym. Blev på jakt efter en spännande doft, gärna söt med lite fruktig ton, och då fann jag Escada Island kiss som blev min favorit.
Den luktar as gott och påminner mig om sommaren. kostar 395 kr för 30 ml
Köpte även en badbomb i care hudvård för 25 :- som doftar vanilj och någon slags citrusfrukt tror jag. luktar skit gott och den löser upp i vatten

Köpte också ansiktsprodukter från Apoteket


they say that things happens for a reason

jag är äntligen hemma efter en ovanlig lång dag som bestod av karate och utevandring. det var var som sagt hur segt som helst att gå långa sträckor mellan 5 km till 6 km, haha för mig är långt.lat tjej jag vet. men annars var karaten kul! taggar sängen och tar en blund nu
pusspåer

måndag, åh en kall måndag.

sitter i skolan och har samhällskunskap, åh vad det är tråkigt. som tur är så slutar vi tidigt idag och det är ju helt underbart.
Puss på dagen

I used to be love drunk, but now I'm hungover.

I'm back ! Jo, jag lever. jag har haft det fullt upp nere i skåne. har knappt varit hemma så bloggen priroriterades inte direkt om man säga så.
Fredags: i fredags åkte jag till Malmö.(4 timmars resetid fy). Mötte upp musti, kenny, michelle och kaimo i centralstationen och drogs sedan till Helsingborg där discot höll tills morgonen.
Lördag: Övernattning och lugnt hos kaimo,
Söndag: Helsingborg,fika och sedan hem!





Gårdagens bild, visst ser det smaskigt ut?

RSS 2.0