there is no one like me

2 lekioner idag, för slapp skoldag. snart bär det av till Malmö för jobb och allt annat. ska träffa kx2 och andra som jag har saknat. vi hörs :)

i'm gonna live my life.

sitter just nu framför teven, men datorn på knän och mumsar jordgubbar. gott !

RUNDAYDREAMS

1063 SEK & LIMITED EDITION. URSNYGG !

want them all


tre nya läckerbitar


Maybe mistakes are what make our fate

I och med att det har regnat så mycket har helgen spenderats inomhus allt förmycket både hemma och hos J. Vädret har inte varit på min sida om man ska säga så. Igår var en kanon bra dag. En hyffsat lugnt lördag med fin omgivning, trevlig sällskap och mycket god mat som mamsen hade lagat. idag mindre. Dagen skulle varit bättre ifall jag hade hängt med j och l till borås, orkade dock inte på grund av att jag var trött, och är det fortfarande haha.

Life is like art. You have to work hard to keep it simple and still have meaning.

fan vad gott det var ! jag vill ha mer

I dont have a attitude problem. You have a attitude with my problem, and thats not my problem.

hej på er, varit en ovanligt seg torsdag.hemma en hel dag, så kan inte påstå att det händer så speciellt mycket. Idag var jag inte i skolan på grund av en annan skolverksamhet. "30 timmars jakt" från igår tills idag. man lär sig ändå ingenting, o dessutom är det onödigt och uuuur tråkigt. finns vettigare saker att göra såsom plugga och städa. Måste göra klart mitt arbete inom en ism eller konstperiod, för imorgon blir det redovisning. det suger! ojoj vad jag är negativ. haha
countdown: 39 skoldagar kvar och sen är det sommarlov. btw: bilden tagen i somras

ögonskuggspalett med 88 olika färger.

today's gift: Idag fick jag ögonskuggspalett med 88 olika färger av lena. snäll syster man har va? tack <3

Ibland är livet alldeles för underbart.


In this very moment i'm king

my favorite outfits.

awake is the new sleep

haha, fast nä. märkte precis att klockan var mycket. tror det är dags för min skönhetssömn. godnatt.

got my lucky human foot.

Ikväll fick jag besök av kaimo och gänget. hängde i donkan, softade i soffrummet lite grann och så har jag fått mig ett ordentligt skratt. hahah på väg till att få 6 pack. eller inte... Imorgon är planerna att jobba från fem till nio och möta upp min ba dien för en myskväll och kanske övernatta hos henne.

is it the strangest places that we call home.

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg för att upplysa er om vad jag gör ! Min fredag har spenderats med C. vi var i värnhem och kikade in i butiker, precis som igår. Riktigt mysigt. Allt detta var vad som fick följa mig hem. haha, jag är väldigt nöjd med köpandet =), spec den vita väskan med nitar på (a).

ska iväg och möta upp folket. hej

haha, inte ofta jag laddar upp bilder på vad jag köper om man bortser från mat och dryck aight? ska jobba imorgon och efter det ska jag shoppa igen ! MÅSTE fylla garderoben


the greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do.

Igår togs denna bilden i Gnosjö. Jag kanske laddar upp fler bilder imorgon ifall emelie skicka alla. btw tackar för övrigt hang för en mycket trevlig fest igår.

tooonight.

Ligger nerbäddad i min säng och är dödstrött just nu, har varit det sedan jag vaknade i morse. emelie väckte mig jävligt tidigt för hon inte kunde sova och då fick jag med stiga upp. För lite sömn trots allt -.-. Igår efter hangs fest ”dygnade” vi och så hade jag väldigt svårt för att sova efter all alkohol som jag fick i mig, haha snacka om sömnproblem och huvudvärk xd.

 

Fundera på att rita klart men lär säkerligen somna snart.. (bilden alltså)



RSS 2.0