hej höstlov.

'

Art is pictures straight from the heart

- eddie guo : är det pappegoja den röda och den andra pengvin?
- jag : hello noo, men okey den få vara du.


If life is a waste of time and time is a waste of life, then lets get wasted and have the time of our lives

sha, hemma från skolan nu, helt slutkörd, vill bara lägga mig i sängen och sova, det borde jag kanske göra med? men nej, behöver plugga hela kvällen för att slippa göra det när jocke o lena kommer hem. pusshej,

 

.. haha kill me slowly


cao thai son - gio lanh


noo phuoc thinh - phoi phai


i see the truth in your lies, i see nobody by your side

Idag hade jag sovmorgon så jag steg upp klockan 9, hade sovit otroligt djupt hela natten. Behövde verkligen ta igen mig all sömn. Kom till skolan vid 9:40 och sedan har jag i princip bara varit i el salen resten av dagen. Fick skala kablar, skruva och greja med allt möjligt. Typ tillverka en egen lampa då man kan sätta på kontakten, trycka på knappen för att tända och släcka lampan. vi grejade med det hela dan och kommer fortsätta att göra klar på fredag. haha Fyfan vad jobbigt det var, dessutom tråkigt. kan inte fatta hur folk kan gilla el programmet o.O. haha jag borde inte klaga eftersom jag få betyg.

Det slutade med att milan och tommy kom för att rädda mig, haha


Reftele at duso's place

Vilka underbara höstiga dagar vi haft det senaste. Jag njuter så gott det går av solen och värmen. Idag var det en perfekt dag för att ta en promenad ute och fika med tarik och amira.

 


mamma you gave life to me, turned a baby into a lady

Planen blev ändrad så det blev ingen gnosjö heller. Istället åt jag middag tillsammans med mina förädrar och senare hade jag photoshoot med mamma. Lyckades ta fina på bilder på henne, dock inga på mig :(. så synd.. valde ut de finaste bilder som fanns, o så Pappsen ville självklart vara med. söta föräldrar jag vet




prepared for the worst but still praying for the best

Skulle egentligen åka till halmstad imorgon för att fira jenny's 17 års dag, dock blev planen ändrad. Mami hindrade en till att åka så långt, hon tkr att jag åker för mycket? det gör jag nt alls. inte vad jag tkr eller vet. fan vad besviken man bli..saknar halmstad folket så jävla. haha LEEEEEESHEEEN, men ändå inte,  det finns alltid annat man kan göra och det 

få det bli Gnosjö imon med girls och besöka emma's nya hus, o så få vi se om jag kan hämta min ena sko som ligger hemma hos alejandro -.-. godnatti

Rött läppstift, passar jag?

So now we gotta find a way to make the colors change

Den ena pappegojan ska ha varma färger och det andra ska ha kalla. Bakgrunden har jag inte bestämt än men tror att det kommer bli en solnedgång.



Fötterna blev skit fula, såg typ ut som camel toes.. HAHAHA omg. kommer sudda bort  de och måla om.


for a second you were here, why u over there?

när jag åkte till skolan var jag hur otaggad som helst. mådde inte bra. och inte blev det bättre. Så fort man bli fri från förkylningen händer det att man bli smittad igen. av ngn i klassen antar jag? fuck det. har JÄTTEONT i halsen, täppt i näsan, känner mig jättestressad och orkar ingenting. hinner ingenting. det räcker inte till helt enkelt.

trust the childs magic wand

Igår blev det utgång på parken med gisleboar och hyltefolket. Inte en av de bästa utgångarna jag haft, men helt okej typ. DJn sög och så var det för lite folk på dansgolvet som resultat -.-. stannade där runt två timmar och  fick sedan skjuts hem av cuong.



if karma doesn't hit you, i fucking will

You heard * ska det vara, råkade stava fel. HAHA

coffee (varm chocklad) break hos belma


Bluey Robinson - Coming Back rnb


dayum vilken nice låt, man bli genast pigg av att lyssna på den. haha

Dont drink and drive

Igår såg jag dokumentär filmen "dont drink and drive" tillsammans med HPTU10 och HPHS10, det var jätte hemskt. De visade en del av hemska bilder på människor som hade dött i olika olyckor. man kunde se de inre organen på de döda som låg på marken och en stor pöl som bara fylldes av jätte mycket blod.

Man såg till och med döda kroppar som låg i kistan fram tills de bränns upp och omvandlas till aska, kvar blev skelett.
En ung mamma berättade också hur hennes dotter blev dödad av ett rattfyllo.
det var jätte hemskt att lyssna och se på hela videon och deras upplevelsen. fick tårar i ögonen :(.

oh my good, hjärtat svider när man Kolla på videon,

xcxvs

Dr. Dre - The Next Episode ft. Snoop Dogg, Kurupt, Nate Dogg remix Nina sky ft pitbull & flo rida - get up on this Avicii feat. Flo Rida - Levels (Good Feeling)

be proud of all the things that make who you are. Words cant bring us down


Inte ofta ni ser mig ler och visa tänder på bilder, nu gör jag det. hhaha

they got money for war, but cant feed the poor


Jag träffade mange makers

Igår träffade jag manga makers, grabbarna som sjunger mange mange, fest hos mange haha. Bara jag och abbe som fick komma in i VIP rum och umgås med de ;),Sedan blev det fest och dans under kvällen i gisleparken med två dansgolv. Dessa grabbar var så bra på scenen, love them. haha, minnesvärt kväll!


Dagens överaskningsfika med wifey



låt bilderna tala för sig själva

Kvällen spenderades med tommelito,milan,belma,arbnor o folket. Blev sushi frammåt kvällen som lena köpte från malmö t mej :)

RSS 2.0