så här slutade kvällen


Lisa phan & Rin i restaurangen, stranden , shoota alkohol + godis,chips,popcorn med bara jenny hos henne

nothing in your eyes

gud, jag ogillar att bli taggade på bilder där då jag blir ful, jag dör skämms. det är så pinsamt . vill bara sjunka genom jorden och.. DÖÖ! haha :(

you are so gay

stop trying to tell me i'm not good enough. you probably aren't good either. idk what "good enough" is, but right now i'm the best i can be. so look at yourself ;)
 

mixed berry summer smoothie

 yougurt,blåbär,hallon,banan,körsbär,vaniljsocker,litchi juice,mjölk och socker. - min smoothie recept





did you just fall? no i attacked the floor 8)

shena folket, har varit lite seg med uppdateringen och varit riktigt sjuk. är det fortfarande.. hostan och förkyldningen förstörde det mesta men so? PARTY ändå ist för att stanna hemma oh vila i sängen :D. weird r jag mihihi ;$. hoppas iaf att jag nt har smittat ngn :(.

wellwell, varit borta i en dag i underbara göteborg med de bästa folket. festat och firat midsommar i valand. träffade folk jag inte träffat på länge och lärt känna en hel del. :). fett värt kväll


göteborg next

förlorade på tävlingen, men jag bryr mig inte ! ska ändå till gbg och träffa folket :), ha en trevlig midsommardag !

mina nya



never look back

borstade mina tänder, tog en alvedontablett samt allergitablett+nässpray, åt frukost,bubbelbad,skrubbade facet. done! nu ska jag fortsätta sova :)


efterblivna..

öh godmorgon? bara för att vaktmästarna är vakna och väcker mig så betyder det att jag också måste vakna fast jag egentligen inte vill, de stör tills man nästan få ont i öronen och det lukta starkt blad, gräs och sånt skit i rummet. HAHA allt i 1. klockan är 07:24, och de skär av buskarna med hjälp utav ngt som låter som borrmaskin/motorcykel och det gnistrar tills det låter ÄCKLIGT. FETT STÖRANDE, få damp på riktigt... respektlös att de inte tänker på sovande människor.. "tkr jag" jag skulle iaf inte ha klagat ifall det var vid 9-10 tiden. men näää, enligt mig är detta för tidigt.

Buskarna är fett fina som de är, borde inte ens skära av.. vill bara skrika SLUTA, vet ni hur mycket klockan är eller? men neh, slut snackat. ska sluta klaga :). ska till köket och äta de underbara lussekatter. när jag kommer tillbaks ska det sluta låta :).


1 min senare..
en tant : DUU ! JAG VILL SOOOOOOOVA
vaktmästaren: vill du sova?

... nu är blev det tyst . väldigt tyst :) hihi

efter några sekunder
hon dampar fortfarande xD

you never want what you've got but always want what you cant have. you never miss something until it's gone.

har sovt i timmar nu, men inte fått tillräckligt mycket med sömn och huvudet värker sönder. är fortfaranded sjuk. HAHA ! mår kass :(. jag som tänkte tanka på min mobiltelefon som jag sa igår, men jag gjorde inte det. klockan är mycket och inga affärer är öppna just nu förutom hashi. för lat för att gå (a).
- hejdå

foncho - oye

tror inte att det blir gbg eller något, ska gå lägga mig. godnatt.


By Lisanguyendao

är inte 18 år, det är därför jag inte laddar upp bilderna. nu tänker ni säkert "öh mkt fritid?" men jag gjorde detta "för skojs skull" bara för att jag tycker om att syssla , pyssla och hålla på med sånt. och för mina underbara vänner <3. jag kanske inte ens kommer till gbg, jag kanske stannar under gvd under hela lovet fast jag r så pass deppig och uttråkad. vinner elr ej, det spelar ingen roll men jag hoppas iaf det !

torkade rosor,bubblor/bubbelbad,stjärnor,papper,nagellack.




Mala conducta - fraco el gorila

inatt drömde jag om cirka 6 olika sjuka och roliga drömmar. somnade 4 och vaknade 11. övningskörde till vmo för att göra ett nytt pass. andra gången nuh eftersom att det blev failad i fredags för pappa inte var där -.-. men nu är det done! ska strax gå ut och tanka på min mobiltelefon .


- hejsvejs..


i cant get away


Cause in the end, all you really have is memories



sockerbomb

chokladmuffins,grädde,choklad,strössel,jordgubb,äpple,blad i skogen och nagel-lack på bokstäver ! haha. nu äter jag upp dej för du är så fin..:(, och slänger alla bokstäver, för den är inte ätbar.

what's in other people's mind is not in mine, i just do my own thing.

ska strax dra till Belma, hon och jag ska hitta på ngt skoj, fixa oss lite och sedan dra på Oba's bröllop. vara där en stund för belmas skull..

Grattis karin trinh och kathang som tog studenten

Är tillbaks till Gislaved, och vill bara gratta karin trinh och kathang trinh en gång till som tog studenten i onsdags. ni var fina båda två. jag hann dock inte köpa något mer till er än bara två röda rosor eftersom att dagen blev så oplanerat, jag hann inte ens hitta ngt annat för bussen kom. men jag hoppas iaf att ni blev nödja och det var troligtvist värt att komma. jag har iaf haft det kul fast smärtan i ryggen dödade mej totalt det var det därför jag också hade så svårt att somna i natt. men inte bara HAHA småflinade åt roliga ljud och kollade på folks face när de sov, ni vet vilka HAHAHA! men annars var det iaf en bra avslutning tkr jag.

Inga normala tagna bilder, segt på fyllet. elr nog knappast några bilder över huvudtaget. jag gömde mig och glömde kamrean hemma. men papparattziis fanns det x),

 imon kommer jag till din student stephi nguyen v.





lets play the musique

Sitter här just nu och lyssnar på både nya och gamla låtar,

Ray J - turnin me on MKT BAS ★★★★★

J Randall - still here R&B,HIP HOP ★★★★★

Jason Derulo - Dont wanna go home ★★★★★

This is the hot remix ★★★★★

BM - All she knows R&B★★★

Rico Love - Extra hard R&B,HIP HOP ★★★★★

Mishon - Diamond (söt låt) R&B ★★★★★

David guetta - Love machine ★★★★★

Pitbull - Dance with me ★★★★★


To be a star, you must shine your own light, follow your own path, and don't worry about the darkness, for that is when the stars shine brightest


Look at the tears rolling down the streets. the sky's crying :)

Do you ever look at a picture and see a stranger in the background? It makes you wonder how many strangers that have pictures of you. How many moments of other people's lifes we have been in. What moments.
Were we a part of someone's life when their dream came true, or when their dreams died? Just think, you could be such a big part of someone else's life. And not even know it.

- Hade det bästa sällskapet i morse som vanligt då det är lov. Lugn och skön dag och har mest glidit rundor med  fina belmis. inhandlade lite nytt till mitt rum, och det behövdes. allt ska vara rosa och det gillar jag :),  var även hemma halva dan och lärde känna teori boken i  timmar.. övningskörde även på motorvägen.. några steg närmare körkotet därja.. ska se om jag orka mer imon :). man ska egentligen inte plugga under lovet, men det gör jag :).




...

Okey, detta är en fjärdedel av bilderna som togs, resten går inte att ladda upp för bloggen cepar som vanligt och det stör jag mig så ... mycket på.







You can give without loving, but you can never love without giving.

Tänkte bara slänga in några rader av livstecken och uppdatera om läget. Första riktiga sommarlovs dagen är här och det känns underbart fast det är knappa 20 graders ute och molnen trängs på himlen. känns ändå bra på något sätt, vi är fan lediga ! dock inga sommarjobb i år :(.

Igår var det iaf skolavslutning och den spenderade jag med min klass. HAHA banantårta och jordgubbstårta stod på menyn xD. Det var den allra sista dagen att umgås med de. nästa termin splittras vi. hejdå HP10B, blir HPTU10 next med de allra bästa :). Det fula är att hela min klass väljer handel och service furutom jag 8). men jag är ändå glad, eftersom att jag kommer få gå i en klass med de bästa folket :). vi blir 10 pers i år.

"som rubriken säger, jag har köpt en söt liten tvättsvamp som man kan skrubba kroppen till min stora syster, idag kommer hon hem :)"

dont fall in love, there's just too much to lose.

upp och ner men tummen upp. du vrider och vänder säkert på huvudet x)

om ni nu undrar.

råkade radera mitt förra inlägg om hamburg, dessutom cepar bloggen så jag få ladda upp bilderna imon :).

just for a moment.



du tror fel, om du tror att jag bryr mig

En sekund med dej är ett överdrivet slöseri med liv , Övergiven, men jag behöver tiden utan ditt jävla prat . Efterbliven, efter tiden är du inte värt mitt hat.

"det hjälps inte med att säga förlåt, för jag kommer aldrig att förlåta dig. du är totalt borta från mitt liv, jag vill inte ha något med dig att göra. så säg aldrig någonsin förlåt igen.



Happniess finds you, not the other way around. People get lost when they think that happiness is a destination

Är verkligen långt borta ifrån den vackra staden hamburg med underbara människor överallt.. är tillbaks till den tråkiga gislaved, eller neh.. african town.. jag saknar allihopa grymt mycket. spec min moster och sedan kommer systen. känns tomt i rummet och jag saknar deras deras närvaro. saknar att vara runt deras omgivning.. tryggheten och glädjen. blir så uttråkad här. liksom rastlös och automatiskt deprimerad på ngt sätt. känner mig så ensam idag.. nog för att jag inte ha gått ut eller kontaktat ngn. har bara frossat i mig all skräpmat som finns och städat hela dan.. kan dagen bli sämre? vafan r mina homies :(.. idag suger livet.. precis som igår då lena lämnade mig . jag alldeles ensam, men ensam är starkt.

2 1 0 0

ni messa och ringer mig fast jag är i tyskland. jag svarar inte tillbaka för mina pengar i mobilen har precis tagit slut, och mer än häften av mina vänner vet inte ens att jag är borta. -_-. surt haha. men jag  ska snart tanka på igen. ville bara säga det så ni inte slösa pengar. Finns på msn och fb. puss på er / er Lisa


life is fkng great





RSS 2.0